Hybridcyklar Dam - De 7 bästa

Här av vi samlat de bästa hybridcyklarna för dig som är kvinna och skall köpa. Alla cyklar är utvalda med stöd av vår köpguide och därefter har vi skrivit omdömen och betygsatt de.

Du hittar den bästa hybridcykeln för dam nedanför. Tänk på att listan inte skall ses som en komplett lista då vi medvetet valt bort modeller med dåliga testresultat men även sådana modeller som varit för dyra eller helt enkelt inte uppfyller rimliga krav enligt vår köpguide.

Du kan därför se det som att oavsett vilken hybridcykel du väljer så är alla riktigt bra. Alla cyklar på sidan kan delbetalas och det är alltid fri frakt om du beställer!

Specialized Sirrus 2.0 Step Through EQ Dam

1. Specialized Sirrus 2.0 Step Through EQ Dam

En fullutrustad & trevlig cykel för pendling. Den kommer med 16 växlar och hydrauliska skivbromsar och halvbreda däck. Den är även utrustad med belysning, skärmar och pakethållare.

Vårat betyg: 9/10

Cannondale Treadwell EQ Remixte Lady

2. Cannondale Treadwell EQ Remixte Lady

En trevlig variant från Cannondale med pakethållare fram för transport av mindre saker. Den har kommer med 9 växlar, hydrauliska skivbromsar och breda däck.

Vårat betyg: 9/10

Specialized Sirrus 3.0 Step Through EQ Dam

3. Specialized Sirrus 3.0 Step Through EQ Dam

Detta är en fantastisk pendlingscykel som kommer med fina komponenter. Den har 20 växlar, hydrauliska skivbromsar och halvbreda däck. Kommer utrustad med pakethållare, skärmar och belysning.

Vårat betyg: 9/10

Cannondale Adventure EQ Unisex

4. Cannondale Adventure EQ Unisex

Denna hybridcykel kommer från Cannondale och är utmärkt för turer där högsta komfort är viktig. Den har fjädrad framgaffel, 8 växlar, hydrauliska skivbromsar och breda däck.

Vårat betyg: 8/10

Corratec 8-Speed Lady

5. Corratec 8-Speed Lady

En prisvärd cykel för pendling med sportkänsla. På denna cykel får du 9 växlar, hydrauliska skivbromsar och halvbreda däck. Komplett utrustad med skärmar, pakethållare och belysning.

Vårat betyg: 8/10

Tunturi Active Lady

6. Tunturi Active Lady

En prisvärd cykel för pendling med sportig design och en vikt på 14,2 kg. På denna cykel får du 21 växlar, hydrauliska skivbromsar och smala halvbreda punkteringsskyddade däck. Kommer med stöd och skärmar.

Vårat betyg: 7/10

Tunturi RX 500 Lady

7. Tunturi RX 500 Lady

En prisvärd och trevlig cykel för pendling. Den kommer med 24 växlar och hydrauliska skivbromsar och halvbreda däck. Den är även utrustad med stöd och skärmar.

Vårat betyg: 7/10

Priserna för damcyklarna är uppdaterade 2024-06-20.

Visa innehållsförtäckning.

Köpguide

Ta dig tid och lär vår köpguide så vet du vad du skall titta efter när du letar hybridcykel.

Till guiden