Hybridcyklar Herr - De 10 bästa

Här av vi samlat de bästa hybridcyklarna för dig som är man och skall köpa. Alla cyklar är utvalda med stöd av vår köpguide och därefter har vi skrivit omdömen och betygsatt de.

Du hittar den bästa hybridcykeln för herr nedanför. Tänk på att listan inte skall ses som en komplett lista då vi medvetet valt bort modeller med dåliga testresultat men även sådana modeller som varit för dyra eller helt enkelt inte uppfyller rimliga krav enligt vår köpguide.

Du kan därför se det som att oavsett vilken hybridcykel du väljer så är alla riktigt bra. Alla cyklar på sidan kan delbetalas och det är alltid fri frakt om du beställer!

Specialized Sirrus X 5.0

1. Specialized Sirrus X 5.0

En premium hybridcykel från Specialized med kolfiberram och riktigt fina komponenter. Kommer med 12 växlar, hydrauliska skivbromsar och halvbreda däck så du kan cykla riktigt komfortabelt.

Vårat betyg: 10/10

Specialized Sirrus X 4.0 EQ

2. Specialized Sirrus X 4.0 EQ

Denna hybridcykel kommer från Specialized och är utmärkt för pendling. Den har framgaffel i kolfiber, 12 växlar, hydrauliska skivbromsar och halvbreda däck. Kommer med pakethållare & belysning.

Vårat betyg: 9/10

Specialized Sirrus 4.0 Carbon

3. Specialized Sirrus 4.0 Carbon

Perfekt cykel för dig som vill cykla snabbt som även är lätt tack vare sin kolfiberram och framgaffel i kolfiber. Den har 18 växlar, hydrauliska skivbromsar och smala punkteringsskyddade däck.

Vårat betyg: 9/10

Specialized Sirrus 3.0 EQ

4. Specialized Sirrus 3.0 EQ

Detta är en fantastisk pendlingscykel med aluminumram. Den har 20 växlar, hydrauliska skivbromsar och breda däck. Kommer utrustad med pakethållare, stöd och belysning.

Vårat betyg: 8/10

Cannondale Adventure EQ Unisex

5. Cannondale Adventure EQ Unisex

Denna hybridcykel kommer från Cannondale och är utmärkt för turer där högsta komfort är viktig. Den har fjädrad framgaffel, 8 växlar, hydrauliska skivbromsar och breda däck.

Vårat betyg: 8/10

Cannondale Bad Boy 3

6. Cannondale Bad Boy 3

En snygg variant från Cannondale med aluminiumram för dig som vill ha en unik hybridcykel. Den har kommer med 16 växlar, hydrauliska skivbromsar och halvbreda däck.

Vårat betyg: 8/10

Merida Speeder 100 24vxl

7. Merida Speeder 100 24vxl

För dig som letar efter en sporthybrid för pendling så är detta ett riktigt bra val. Du får 24 växlar, hydrauliska skivbromsar och smala däck med lågt rullmotstånd - perfekt för dig som vill cykla snabbt.

Vårat betyg: 8/10

Ghost Square Cross Base U

8. Ghost Square Cross Base U

Denna hybridcykel kommer från Ghost och är utmärkt för pendling. Den har 27 växlar, dämpad framgaffel, hydrauliska skivbromsar och däck med extra punkteringsskydd.

Vårat betyg: 7/10

Lapierre Shaper 3.0 Disc

9. Lapierre Shaper 3.0 Disc

En prisvärd och sportig hybrid från Lapierre av god kvalité för pendling. På denna cykel får du hela 27 växlar, hydrauliska skivbromsar och halvbreda däck som är punkteringsskyddade.

Vårat betyg: 7/10

Tunturi RX 500

10. Tunturi RX 500

En prisvärd cykel för pendling med sportkänsla. På denna cykel får du 24 växlar, hydrauliska skivbromsar och halvbreda punkteringsskyddade däck. Kommer med skärmar & stöd.

Vårat betyg: 7/10

Priserna för herrcyklarna är uppdaterade 2024-05-22.

Visa innehållsförtäckning.

Köpguide

Ta dig tid och lär vår köpguide så vet du vad du skall titta efter när du letar hybridcykel.

Till guiden